CVETNI ZALOGAJI

GardenIn Mama

GardenIn mama
youtube kanal
DO LETA 21.06.2017 12:24 Days

PROBAJTE I VI!

CURRENT MOON

bahove kapi - lična krema

cvetne esencije za ličnu kremu *** bahovim kapima protiv bola

Ogašavanje u Garden magazinu

 

Ukoliko mislite da će baner odnosno komercijalni članak u GardenIn magazinu doprineti većoj popularnosti i poslovnom uspehu Vaše kompanije, biće nam zadovoljstvo da saradjujemo. Za sve informacije i detalje oko vrsta, cene i načina oglašavanja javite se na:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli."> Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

Garden redakcija

Poštovani posetioci,

na GardenIn magazinu angažovana je mala, ali odabrana grupa entuzijasta. Koncepciju sajta su osmislili isti ljudi koji su svojevremeno objavljivali časopis o cveću pod imenom «Oaza». U medjuvremenu se mnogo toga promenilo, ali je dobro društvo ostalo nepromenjeno. A, kako je Internet najbrži i najdirektniji medij treba iskoristiti mogućnost komunikacije koju nudi čak i kada se bavimo životnim temama koje du daleko od kompjuterske tehnike, dvodimenzionalnog prostora, čipova i plastike.  Dakle, naša mala ekipa je otvorena za sve kreativne, zanimljive i dinamične ljude koje privlače ljubav prema cveću i prirodi uopšte. Neka ovo bude neka vrsta mentalnog fitnesa, naša edukativno-rekreativna hobi vežbaonica i prilika da naše mišljenje i saznanja čuju mnogi!  Kreirajmo zajedno naš Garden(in), neka on bude naša wellnes bašta.

Dobro došli!

 

bajka1Svetlana Marjanović, glavni i odgovorni urednik, urednik fotografije
Jedan od osnivača i glavni urednik “Oaze”, prvog luksuznog časopisa o cveću i vrtovima na ovim prostorima. Art direktor u ateljeu za izradu unikatnih aranžmana od svilenog i sušenog cveća. Autor brojnih tekstova iz oblasti hortikulture i zbirke od nekoliko stotina makro fotografija na temu flora. Glavni i odgovorni urednik on line magazina www.okozemlje.net.

Branislav Marjanović, webmaster
Jedan od osnivača mesečnika o cveću “Oaza”, umetnički direktor, dizajner, tvorac više elektronskih izdanja. Autor projekta “Hortikulturna Srbija”.

Milada Vujanović, dipl.ing.pejzažne arhitekture
Dugogodišnji rad u struci na teritoriji bivše SFRJ, već 15 godina živi i radi u uspešnoj projektantskoj kući u Beču.

Novinari saradnici:

Kay Moggi, dopisnik
Advokat i novinar, suvlasnik porodične firme u Rimu

Boban Urošević
Putopisac, avanturista koji svoje bogato životno iskustvo na zanimljiv način pretače u reči

Danijel Golubović
Novinar, free lancer, saradnik nekoliko specijalizovanih magazina

Ljubica Simić, profesor žurnalistike
Jedan od konsultanata u nemačkom gradu Hanoveru, lektor i redaktor u štampariji

Naravno da smo otvoreni i za nove saradnike. Ako imate dobru volju i volite prirodu, molimo Vas da podelite informacije sa nama.

Posaljite nam mail i sve sto bude zanimljivo ćemo svakako objaviti. Hvala!

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 


Brilliant Instajoom

Error! There is no user with username that you set in Brilliant Instajoom Module. In this version you can use ONLY YOUR username. To show photos from other users please get PRO-version of Brilliant Instajoom.

na početak

Copyright © 2015. All Rights Reserved.