CVETNI ZALOGAJI

GardenIn Mama

GardenIn mama
youtube kanal
DO LETA 21.06.2017 12:24 Days

PROBAJTE I VI!

CURRENT MOON

bahove kapi - lična krema

cvetne esencije za ličnu kremu *** bahovim kapima protiv bola

rescue-remedy

Flower Power

 

Verovatno ne postoji osoba koja je čula za Bahove kapi, a da nije upoznata sa proizvodom pod nazivom Rescue Remedy. Reč je o višenamenskoj kremi koja efikasno otklanja različite nepravilnosti na koži, kao i bolove unutar dubljih slojeva tkiva.

Od sada, i u Srbiji postoji domaći preparat po istoj recepturi cvetnih esencija preporučenih od strane Dr. Baha, pod nazivom FLOWER POWER.

Snaga cveća je ono što ovu kremu-gel iz "la la l'amour" kolekcije čini posebnom jer je upravo moć cvetnih esencija ta koja uspeva da svakoj osobi pomogne u uspostavljanju balansa, harmonije, kao i da koži i bolnim mestima na telu kroz nežni, zaštitni film u vidu blagog poljupca, pomogne da neprijatnost prodje, a tretirani deo epiderma ostane mek i elastičan. Flower Power time osobu čini zadovoljnijom, opuštenijom, a samim tim i lepšom.

Uz poznate Bahove cvetne kapi, u FLOWER POWER Skin Remedy gelu se nalaze i lavanda, neven i kantarion, tri izuzetno moćne biljke čiji cvetovi leče i neguju oštećenu i bolnu kožu. Da su u pitanju odabrani cvetovi čija je snaga potvrdjivana kroz vekove i praksu u vidu brojnih lekovitih melema, govore i podaci zabeleženi u knjigama i zapisima kao što je npr. onaj o povredi hemičara Rene Moris Gatfosa koji se spasio agonije opasnih opekotina tako što je povredjenu ruku gurnuo u posudu punu esencijalnog ulja lavande. I, kako to obično biva, slučajna povreda i ljudska greška je dovela do revolucionarnog otkrića o neverovatnim isceliteljskim moćima jedne sasvim skromne i nenametljive biljke...

Da li će neko bolove, ekceme, alergije i ostale tegobe lečiti farmakološkim preparatima, veštačkim kombinacijama laboratorijski dobijenih kortikosteroida i drugih modernih nedovoljno ispitanih sastojaka ili će prednost dati onim prirodnim, blagim koje ne prati krilatica karakteristična za one prve "jedno leči, drugo kvari", stvar je ličnog izbora i odluke, baš kao što je to i polemika za i protiv GMO Vs. organske hrane. Lajt motiv "la la l'amour" kolekcije kozmetičkih preparata je da Priroda nema alternativu i da se sve što je jednom živom biću potrebno da bi bilo zdravo, jako, lepo i srećno, nalazi tu, oko nas, na dohvat ruke. Samo treba gledati, upoznati, prepoznati i primeniti recept za zdrav i srećan život ispunjen ljubavlju.

FLOWER POWER je zdravsteno ispitan od strane Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd, Centra za higijenu i humanu ekologiju.

Osim osnovnog FLOWER POWER gela, postoji i mogućnost dobijanja individualnog FLOWER POWER krema, namenjenog specifičnim, ličnim potrebama osobe na ovoj stranici: individualna krema

 


Brilliant Instajoom

The access_token provided is invalid.

na početak

Copyright © 2015. All Rights Reserved.