CVETNI ZALOGAJI

GardenIn Mama

GardenIn mama
youtube kanal
DO LETA 21.06.2017 12:24 Days

PROBAJTE I VI!

CURRENT MOON

bahove kapi - lična krema

cvetne esencije za ličnu kremu *** bahovim kapima protiv bola

rescue-remedy

Flower Power

 

Verovatno ne postoji osoba koja je čula za Bahove kapi, a da nije upoznata sa proizvodom pod nazivom Rescue Remedy. Reč je o višenamenskoj kremi koja efikasno otklanja različite nepravilnosti na koži, kao i bolove unutar dubljih slojeva tkiva.

Od sada, i u Srbiji postoji domaći preparat po istoj recepturi cvetnih esencija preporučenih od strane Dr. Baha, pod nazivom FLOWER POWER.

Snaga cveća je ono što ovu kremu-gel iz "la la l'amour" kolekcije čini posebnom jer je upravo moć cvetnih esencija ta koja uspeva da svakoj osobi pomogne u uspostavljanju balansa, harmonije, kao i da koži i bolnim mestima na telu kroz nežni, zaštitni film u vidu blagog poljupca, pomogne da neprijatnost prodje, a tretirani deo epiderma ostane mek i elastičan. Flower Power time osobu čini zadovoljnijom, opuštenijom, a samim tim i lepšom.

Uz poznate Bahove cvetne kapi, u FLOWER POWER Skin Remedy gelu se nalaze i lavanda, neven i kantarion, tri izuzetno moćne biljke čiji cvetovi leče i neguju oštećenu i bolnu kožu. Da su u pitanju odabrani cvetovi čija je snaga potvrdjivana kroz vekove i praksu u vidu brojnih lekovitih melema, govore i podaci zabeleženi u knjigama i zapisima kao što je npr. onaj o povredi hemičara Rene Moris Gatfosa koji se spasio agonije opasnih opekotina tako što je povredjenu ruku gurnuo u posudu punu esencijalnog ulja lavande. I, kako to obično biva, slučajna povreda i ljudska greška je dovela do revolucionarnog otkrića o neverovatnim isceliteljskim moćima jedne sasvim skromne i nenametljive biljke...

Da li će neko bolove, ekceme, alergije i ostale tegobe lečiti farmakološkim preparatima, veštačkim kombinacijama laboratorijski dobijenih kortikosteroida i drugih modernih nedovoljno ispitanih sastojaka ili će prednost dati onim prirodnim, blagim koje ne prati krilatica karakteristična za one prve "jedno leči, drugo kvari", stvar je ličnog izbora i odluke, baš kao što je to i polemika za i protiv GMO Vs. organske hrane. Lajt motiv "la la l'amour" kolekcije kozmetičkih preparata je da Priroda nema alternativu i da se sve što je jednom živom biću potrebno da bi bilo zdravo, jako, lepo i srećno, nalazi tu, oko nas, na dohvat ruke. Samo treba gledati, upoznati, prepoznati i primeniti recept za zdrav i srećan život ispunjen ljubavlju.

FLOWER POWER je zdravsteno ispitan od strane Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd, Centra za higijenu i humanu ekologiju.

Osim osnovnog FLOWER POWER gela, postoji i mogućnost dobijanja individualnog FLOWER POWER krema, namenjenog specifičnim, ličnim potrebama osobe na ovoj stranici: individualna krema

 


Brilliant Instajoom

Error! There is no user with username that you set in Brilliant Instajoom Module. In this version you can use ONLY YOUR username. To show photos from other users please get PRO-version of Brilliant Instajoom.

na početak

Copyright © 2015. All Rights Reserved.