CVETNI ZALOGAJI

GardenIn Mama

GardenIn mama
youtube kanal
DO LETA 21.06.2017 12:24 Days

PROBAJTE I VI!

CURRENT MOON

bahove kapi - lična krema

cvetne esencije za ličnu kremu *** bahovim kapima protiv bola

terasaBahove cvetne kapi

S.O.S. za biljke

Ova zima je pokazala svoje najsurovije lice na samom početku. Veoma niske temperature ne škode samo ljudima već i ostalim živim bićima. Naročito su na udaru psi i mačke lutalice, kao i ptice kojima ne radi instinkt koji bi ih vodio na jug,

Opširnije: S.O.S. za biljke

mirisstapprva

aromatično bilje

Prirodni osveživač prostora

Vezice čvsto utegnutih mešanih aromatičnih trava namenjenih pročišćavanju i dezinfikovanju vazduha nekada su se koristile u ceremonijalnim i ritualnim obredima severnoameričkih domorodaca, a tzv. smudge sticks, su u medjuvremenu široko prihvaćene kao odličan, jednostavan i efikasan način osvežavanja enterijera.

Opširnije: Prirodni osveživač prostora

slikazadesktop138prirodna zamena secera

Stevia, list slatkog meda

 

Verovatno jedna od najkontraverznijih priča vezuje se za biljku koja nam dolazi iz dalekog Paragvaja. Stevia je vrlo jednostavna, žbunasta biljka, zanimljiva zbog izuzetne slatkoće svojih listova. U njenom sastavu se nalaze glikozidi – steviozidi i rebaudiozidi A i C (lat. naziv ove biljke i glasi Stevia Rebaudiana)

Opširnije: Stevia, list slatkog meda

htrava1lekovito bilje

Biljka meseca - hajdučka trava

 

Ako bi rangirali značaj i delovanje lekovitih, samoniklih biljaka, hajdučka trava bi se svakako našla u top 5. Kako samo ime kaže, koristili su je naši stari kako bi njome vidali rane dobijene u borbama protiv Turaka. Da je nismo samo mi zapazili, latinski naziv ove biljke, Achillea millefolium takodje ukazuje na

Opširnije: Biljka meseca - hajdučka trava


Brilliant Instajoom

Error! There is no user with username that you set in Brilliant Instajoom Module. In this version you can use ONLY YOUR username. To show photos from other users please get PRO-version of Brilliant Instajoom.

na početak

Copyright © 2015. All Rights Reserved.