CVETNI ZALOGAJI

GardenIn Mama

GardenIn mama
youtube kanal
DO LETA 21.06.2017 12:24 Days

PROBAJTE I VI!

CURRENT MOON

bahove kapi - lična krema

cvetne esencije za ličnu kremu *** bahovim kapima protiv bola

plavojaječuda prirode

Plavo jaje

Pojednina sela Srbije su nestvarno lepa. Svako selo veselo čuva brojne tajne i svoje neverovatne stanovnike, a jedno od mnogih je svakako ono koje smo zabeležili...gde?...Pa, u našem prozoru. Savršeno, brižno umotano gnezdašce i u njemu...

Opširnije: Plavo jaje

vrba1Napravi sam/a

Hormon za ožiljavanje

 

Ovaj period godine je, izmedju ostalog, idealan za razmnožavanje biljaka reznicama. Kao efikasni pomagači u ovom poslu na tržištu se nude različiti, generalno dosta skupi, praškasti hormoni za ožiljavanje.

Opširnije: Home made hormon 

cipele1

 okom umetnika

Botaničke cipelice

Moda i cveće oduvek idu "ruku pod ruku". Još jedan dokaz njihovog sklada i koketerije je serija fotografija francuske umetnice Julie Levie pod nazivom "Pantoufle de vert" (Zelene patofne).

Opširnije: Horticouture

elizabeth

umetnost cveća

Floralne fotke

 

U ovo tmurno i kišno jutro, poželeh da nam svima razvedrim čelo. A, kao najbolji način učinile su mi se čarobne fotografije umetnice medju fotografima Elizabete Mesine.

Opširnije: Floralne fotke

svetlecaruza

lab biljke

Drvo koje svetli

 

Da li će biljke biti sledeći izvor održivog prirodnog osvetljenja? Inspirisani svicima i različitim svetlećim vodenim životnim formama, tim Stanford Univerziteta je uspeo da napravi žive, svetleće sobne biljke u svojoj laboratoriji. Proces se sastoji u ubacivanju gena svetlećih bakterija i infuziranju biljaka specijalnom

Opširnije: Drvo koje svetli


Brilliant Instajoom

The access_token provided is invalid.

na početak

Copyright © 2015. All Rights Reserved.