CVETNI ZALOGAJI

GardenIn Mama

GardenIn mama
youtube kanal
DO LETA 21.06.2017 12:24 Days

PROBAJTE I VI!

CURRENT MOON

bahove kapi - lična krema

cvetne esencije za ličnu kremu *** bahovim kapima protiv bola

 

Bahove kapi

Citrus & Bach flowers room and car spray

la la l'amour sprej sa mirisom citrusa namenjen je osvežavanju i pročišćavanju prostora. U njegovom sastavu se nalaze i cvetne remedije po recepturi Dr. Baha, namenjene podizanju koncentracije, budnosti i postignuća (Maslina-Olive koju s pravom nazivaju energetski eliksir jer aktivira rezervne zalihe energije i odagnava psiho-fizički umor, Beli kesten-White Chestnut pomaže da se umorna i zabrinuta osoba pribere i koncentriše,

Pavitina-Clematis je tu da "pokupi" misli koje vrludaju, Jabuka-Crab Apple je master za dezinfekciju i pročišćavanje prostora, Nedirak-Impatiens doprinosi uspostavljanju stabilnosti, a time i fokusiranosti kod pojačanog nestrpljenja naročito prisutnog tokom dugog putovanja ili učenja i najzad Orah-Walnut koji pomaže da se osoba brže i bezbolnije adaptira na situaciju u kojoj se nalazi). Zbog toga je ovaj mist, čiji je slogan "just be focused" idealan cimer tokom pripreme ispita i saputnik na putovanjima, jer uz samo dve-tri aplikacije po prostoru, osvežava, razbudjuje i otklanja umor.

 


Brilliant Instajoom

Error! There is no user with username that you set in Brilliant Instajoom Module. In this version you can use ONLY YOUR username. To show photos from other users please get PRO-version of Brilliant Instajoom.

na početak

Copyright © 2015. All Rights Reserved.