CVETNI ZALOGAJI

GardenIn Mama

GardenIn mama
youtube kanal
DO LETA 21.06.2017 12:24 Days

PROBAJTE I VI!

CURRENT MOON

bahove kapi - lična krema

cvetne esencije za ličnu kremu *** bahovim kapima protiv bola

flowerpowergelBahove kapi

Lična krema

Odaberite koju vrstu kreme želite:

1. Lična krema namenjena tretiranju posebnih, problematičnih delova tela

2. Lična krema opšte namene

***

1. Lična krema namenjena tretiranju posebnih, problematičnih delova tela

Ukoliko imate problem sa nekim delom tela, bilo da je u pitanju promena na koži (ekcem, crvenilo, svrab, modrica, promrzlina, ubod insekta...) ili je reč o neprijatnosti unutar dubljih slojeva tkiva (bol usled udarca, reume, nagnječenja...), Flower Power može biti dragocena pomoć.

Osim Flower Power gela koji generalno neguje oštećenu, suvu, ispucalu i na bilo koji način traumatizovanu kožu i umiruje bolne upale dubljih slojeva tkiva, od sada imate mogućnost da dobijete sopstvenu, ličnu Flower Power kremu!

Ova krema/gel u svom sastavu sadrži lekovite cvetne esencije po recepturi Dr. Baha, kao i ružinu vodicu poznatu po svom regenerišućem delovanju na epiderm.

Ono što ovaj gel čini jedinstvenim je što sami birate željeni preparat, odnosno posebnu vrstu Bahovih cvetnih esencija.

Ako se pitate kako, odgovor je vrlo jednostavan.

Na slikama možete videti shematski prikaz ljudskog tela zoniran po poljima delovanja svake od cvetnih esencija. Sva polja iste boje tretira jedna vrsta cvetnih kapi.

Da biste dobili sopstvenu, ličnu kremu potrebno je da klikom na ono polje koje vama lično predstavlja problem utvrdite koja je Bahova cvetna remedija namenjena tretiranju tog konkretnog dela tela, a onda da popunite formu, upišete naziv cvetne esencije iz naslova stranice i pošaljete zahtev za dobijanje samo vaše, lične kreme! levidesnibokthumbfrontbackcovekthumb

S obzirom da je mapa ljudskog tela, isparcelisana u skladu sa delovanjem različitih Bahovih cvetnih kapi, vrlo gusta i podseća na pačvork, vrlo je važno da pažljivo pronadjete mesto koje vas tišti, kako biste odabrali pravu vrstu cvetnog asistenta.

U kontakt formi postoji odeljak u koji treba upisati da li je problem na markiranom delu tela na površini kože ili je reč o dubljem sloju tkiva, kao i da opišete vrstu problema i manifestovanje poremećaja.

Osim toga, možete navesti i ime koje želite da vidite na svojoj, ličnoj kremi!

Nakon što popunite i pošaljete podatke, u roku od samo nekoliko dana dobićete kremu na željenu adresu.

FLOWER POWER poseduje sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti dobijen od strane Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd, Centra za higijenu i humanu ekologiju.

Cena lične kreme sa Bahovim cvetnim esencijama namenjene konkretnom, problematičnom delu tela, zapremine 50 g iznosi 20 EUR u dinarskoj protivvrednosti, plus troškovi dostave.

(Ovaj način odabira cvetnih esencija proizilazi iz savremenog pristupa Bahovoj teoriji i tumačenja delovanja cvetnih esencija po telesnim zonama)

2.Lična krema opšte namene, a na osnovu osobina, emocija i mentalnog stanja individue

Da biste dobili svoju ličnu kremu koja u potpunosti korespondira sa vašim ličnim karakteristikama i vašim trenutinim emotivnim i mentalnim stanjem potrebno je da zakažete razgovor sa savetnikom za Bahove kapiljivije delove, npr. usne i kapke.

(Ovaj način odredjivanja kombinacije cvetnih kapi u kremi nastao je na osnovu izvorne teorije Dr. Baha).

Takodje, možete navesti i ime koje želite da vidite na svojoj, ličnoj kremi koju ćete dobiti na željenu adresu u roku od nekoliko dana nakon obavljenog intervjua i anamneze.

FLOWER POWER poseduje sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti dobijen od strane Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd, Centra za higijenu i humanu ekologiju

Cena lične kreme opšte namene sa Bahovim cvetnim esencijama, dobijene po klasičnom metodu, zapremine 50 g iznosi 50 EUR u dinarskoj protivvrednosti, plus troškovi dostave.

 


Brilliant Instajoom

Error! There is no user with username that you set in Brilliant Instajoom Module. In this version you can use ONLY YOUR username. To show photos from other users please get PRO-version of Brilliant Instajoom.

na početak

Copyright © 2015. All Rights Reserved.