CVETNI ZALOGAJI

GardenIn Mama

GardenIn mama
youtube kanal
DO LETA 21.06.2017 12:24 Days

PROBAJTE I VI!

CURRENT MOON

bahove kapi - lična krema

cvetne esencije za ličnu kremu *** bahovim kapima protiv bola

momordikahrana kao lek

Momordika

Poslednjih godina smo preplavljeni informacijama o preparatima napravljenim od neobičnih biljaka čija lekovita svojstva "obaraju s nogu". Svaka od tih biljaka je, prema tvrdnjama prodavaca "naj" - ima najviše vitamina C, ili je najjači

imunobuster ili je najsnažniji antioksidans... Ta uveravanja obično potiču od trgovaca koji bi dobrim marketingom da zarade, ali na žalost uglavnom nema dovoljno sigurnih i proverenih dokaza o efikasnosti i bezbednosti tih proizvoda. 

Medjutim, ima i onih neobičnih biljaka koje su nove na ovim prostorima, ali za koje postoji mnoštvo naučnih studija koje potkrepljuju njihovu lekovitost. Jedna od takvih je i momordika, gorka dinja, odnosno karela, povrće koje pripada istoj porodici kao krastavac ili tikvica, pa se, kao i bliski joj srodnici, može uspešno gajiti i kod nas. O tome kako izgleda, kako se uzgaja i priprema, možete pogledati na:

GardenIn Mama

 


Brilliant Instajoom

Error! There is no user with username that you set in Brilliant Instajoom Module. In this version you can use ONLY YOUR username. To show photos from other users please get PRO-version of Brilliant Instajoom.

na početak

Copyright © 2015. All Rights Reserved.