CVETNI ZALOGAJI

GardenIn Mama

GardenIn mama
youtube kanal
DO LETA 21.06.2017 12:24 Days

PROBAJTE I VI!

CURRENT MOON

bahove kapi - lična krema

cvetne esencije za ličnu kremu *** bahovim kapima protiv bola

prva

Garden putopis

Diznilend

 

Najbajkovitije, i deci najčarobnije, mesto na svetu je sigurno zemlja koju je izmaštao neprikosnoveni Volt Dizni. Diznilend - Pariz je od glavnog grada Francuske udaljen 32 km i zauzima površinu od 200 ha gde se nalazi četrdesetak tematskih sadržaja grupisanih u dva osnovna dela: Dizni park i Dizni studio.

Opširnije: Diznilend

konfeteprva

Garden ideja

Konfete od lišća

 

Jesenje boje lišća i predstojeći praznici kao stvoreni su za nove ideje. Današnja  se bavi pripremom zelenih, originalnih konfeta za dekorisanje poklon paketića. Za realizaciju su nam potrebni zimzeleni listovi lovor višnje ili rododendrona i bušač za papir. Idemo na posao!

Opširnije: Konfete od lišća

nevenslika

novine mog detinjstva

Od Nevena, za Neven

 

Divan je osećaj kada, sasvim nenadano, dobijete poziv da učestvujete u nečemu čemu ste se kao mali divili, na čemu ste odrastali i što ste željno iščekivali... Elem, male - velike dečje novine „Neven“, izmedju ostalog dosta pažnje poklanjaju očuvanju prirode i približavanju i popularizaciji biljnog sveta najmladjim čitaocima i, otuda i prilika da se

Opširnije: Od Nevena, za Neven

vanjakamenmala

dečje igre u vrtu

Baštenski iks-oks

 

Ako ste sa letovanja ili izleta doneli lepe oblutke možete ih iskoristiti kao figure za baštenski iks oks. Za ovu ideju će vam, osim 10 kamenčića sličnog oblika i veličine, biti potrebni i i horizontalno presečeni deo panja, tempere i bezbojni lak. Naravno, ovo je pre svega predlog baštenske aktivnosti za decu, pa njih

Opširnije: Baštenski iks-oks

7

deca i vrt

Čupko Travić traži frizera

 

Umesto da kupite gotovu "živu" igračku u vidu ćelavca koji voli zalivanje toliko da mu kosa poraste, možete zabaviti mališane tako što ćete zajedno napraviti svog Čupka Travića. Za ovo su vam potrebne najlon čarape, seme trave, zemlja za cveće i nešto što će poslužiti kao oči (stikeri, vata, dugmići ili neke stare, lude oči iz naočara za maskembal).

Opširnije: Čupko Travić traži frizera


Brilliant Instajoom

Error! There is no user with username that you set in Brilliant Instajoom Module. In this version you can use ONLY YOUR username. To show photos from other users please get PRO-version of Brilliant Instajoom.

na početak

Copyright © 2015. All Rights Reserved.